Mensen

Johan Luiks

Johan Luiks

Functie:

SecretarisIk ben Johan Luiks, bouwjaar 1968, en ben de secretaris van het provinciaal bestuur. Samen met de steunpunt medewerker, Ymkje van 't Riet, zorgen wij ervoor dat alle vergaderingen worden gepland, georganiseerd en genotuleerd. Er wordt elk jaar een jaarplan gemaakt, waarin staat wat we het komende jaar van plan zijn, en een jaarverslag, waarin we vertellen wat we het afgelopen jaar gedaan hebben. Verder onderhouden wij contacten met de gemeentelijke afdelingen, met onze provinciale collega's en met het landelijk partijbestuur.

Het CDA heeft principes waar ik me goed in kan vinden. Deze principes zijn door onze provinciefractie vertaald in concrete plannen waar onze provincie Utrecht mooier door wordt. Het is voor onze burgers belangrijk dat de provincie waar zij wonen, werken en recreëren betaalbare woningen heeft en houdt, en meer banen komen en de zorg dichtbij wordt georganiseerd en toegankelijk is en blijft voor iedereen.

In het dagelijkse leven werk ik als concerncontroller bij de provincie Overijssel. Ik woon in IJsselstein samen met vriendin Nienke en onze twee kinderen.Contactgegevens

LinkedIn

IJsselstein