Mensen

Bernard de Jong

Bernard

Commissie:

noordelijk veenweidegebied, financiën en belastingen, Groene Hart, Kockengen Waterproof, cultuurhistorie, project Zoetwater voor West-NederlandIk ben Bernard de Jong, 58 jaar, woonachtig in Woerden. Getrouwd met Suzan en vader van 4 volwassen kinderen. Als bedrijfskundige werkzaam geweest in de gezondheidszorg en bij verschillende overheden. Momenteel zet ik mij als hoogheemraad in voor het Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden.

Het besef dat wij in Midden-Nederland afhankelijk zijn van goed waterbeheer voor onze economische activiteiten en ons woonplezier, motiveert mijn betrokkenheid bij  het waterschap als hoogheemraad. Veilige dijken, droge voeten en schoon water zijn niet vanzelfsprekend.De uitgangspunten van het CDA rentmeesterschap, gerechtigheid, gespreide verantwoordelijkheid en solidariteit passen goed bij het werk van het waterschap.

 Contactgegevens

Woerden

Twitter

DerkBoswijk

#Gelegesjes bij het tuincentrum. #kerstboom weer duurder....

DerkBoswijk

3 jaar geleden met succes het CDA initiatiefvoorstel Glasvezel in buitengebieden verdedigd en begin dit jaar de eerste werkende glasvezel verbindingen opgeleverd. In aantal gebieden lopen een... https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=2360316617316051&id=100000132085664