Ymkje van 't Riet

Kopie_van_Ymkje_van_t_Riet_-_003

Functie:

Steunpuntmedewerker

Ik ben Ymkje van ’t Riet, getrouwd met Arnold en moeder van twee prachtige kinderen, Maaike en Matthijs. Als politicoloog ben ik breed geïnteresseerd in alles wat te maken heeft met de maatschappij waarin wij leven. Begrippen als rechtvaardigheid, samen leven, verbinden, verantwoordelijkheid, naastenliefde en communicatie staan hierin voor mij centraal. Sinds bijna 10 jaar ben ik medewerker op het CDA-Steunpunt van de provincie Utrecht. In de loop der jaren heb ik onze partij(organisatie) en vele leden in de provincie Utrecht goed leren kennen. Ik vind het mooi om, samen met een enthousiast en betrokken DB, vanuit mijn functie in contact met alle afdelingen te bouwen aan een krachtig CDA in de provincie Utrecht!

Naast mijn werk op het steunpunt ben ik werkzaam bij Kluwer als eindredacteur van een juridische website. Ik ben actief binnen de Hervormde Gemeente van ’s-Graveland; als diaken, in het jeugdwerk en als voorzitter van de kerkenraad. Binnen het CDA Wijdemeren mag ik voorzitter van onze afdeling zijn. Met elkaar bouwen wij aan een samenleving waarin er aandacht is voor elkaar, waarin mensen tot hun recht komen en waarin het goed en veilig leven is.

In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin én van een mooi sociaal leven!

‘Helden zijn dode mariniers’ werd dat nu echt gezegd door SP-er in @PSUtrecht

@Amb_Kocsis @Martijncda benieuwd naar je reactie.