Jan Willem Jansen

Functie:

Statenlid

Commissie:

Bestuur, Europa en Middelen (BEM) (voorzitter commissie Milieu, Mobiliteit en Economie)

Graag stel ik mijzelf voor: Jan Willem Jansen. CDA-politicus met een herkenbaar profiel. Gekruld, bebrild, bourgondisch. En daardoor herkenbaar op straat. Maar vooral gekleurd. Dat ben ik ten voeten uit. Niet om mij af te zetten tegen de vele grijze muizen die al pratend en vergaderend vechten voor hun eigen positie. Maar oprecht gekleurd omdat ik voor onze unieke provincie Utrecht een sleutelrol zie weggelegd..

Mijn stip op de horizon is niet ver weg. Realistisch ambitieus. Met een stabiele welvaart en comfortabel welzijn voor iedere inwoner en elke ondernemer in onze provincie.

Om dit te bereiken heb ik vier sleutels waar ik in geloof. Dat is waar ik voor ga:

-Economische groei en werkgelegenheid door innovatie

-Hart voor familiebedrijven

-Utrecht 100% klimaatneutraal in 2040

Baarn

#Gelegesjes bij het tuincentrum. #kerstboom weer duurder....

3 jaar geleden met succes het CDA initiatiefvoorstel Glasvezel in buitengebieden verdedigd en begin dit jaar de eerste werkende glasvezel verbindingen opgeleverd. In aantal gebieden lopen een... https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=2360316617316051&id=100000132085664