Jantine Zwinkels

Jantine_CDJA_1

Mijn naam is Jantine Zwinkels en ik ben 27 jaar oud. Ik ben opgegroeid in het Westland en heb vervolgens gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Sinds mijn studie ben ik betrokken bij het CDA en sinds enkele jaren zet ik mij in voor de landelijke werkgroepen van het CDJA. Ik wil bijdragen aan een toekomstgericht CDA, waarin een duurzame economie, maatschappelijke betrokkenheid en het overbruggen van verschillen centraal staan.

In het Dagelijks Bestuur ben ik verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met CDJA’ers in de provincie en andere jonge mensen die geïnteresseerd zijn in het CDA. Neem vooral contact met mij op als je een leuke (politiek-inhoudelijke) activiteit wilt organiseren of andere ideeën hebt om onze partij lokaal en regionaal te versterken.

Ik ben in het dagelijks leven werkzaam bij ingenieursbureau Royal HaskoningDHV, waar ik mij onder meer bezig houd met duurzame mobiliteit, energie en afval/grondstoffen.

Samen met mijn vriend woon ik in de stad Utrecht. In het weekend sta ik op het hockeyveld en vind ik het belangrijk om met mijn familie en vrienden af te spreken.

‘Helden zijn dode mariniers’ werd dat nu echt gezegd door SP-er in @PSUtrecht

@Amb_Kocsis @Martijncda benieuwd naar je reactie.