Rick Tigelaar

Rick_Tigelaar_3

“In 1974 ben ik in Leiderdorp geboren. Na wat omzwervingen via Leiden, de Neder-Betuwe en Arnhem woon ik sinds 2000 in Veenendaal. Al in mijn studententijd was ik actief bij het CDJA en sinds 2009 ben ik bestuurslid bij het CDA Veenendaal. Dit was een lange en ook dynamische periode. Daarnaast ben ik vanaf 2010 actief geweest in de campagneorganisatie van afdeling Veenendaal voor verschillende verkiezingen. Nu vind ik het tijd om op een andere plek binnen de partij actief te worden om zo een bijdrage te leveren aan de zichtbaarheid van het CDA en haar plek in het maatschappelijk debat.

Na 14 jaar als projectmanager werkzaam te zijn geweest in Duitsland, werk ik sinds 1 maart bij Viadesk in Amsterdam. Naast de politiek ben ik in mijn vrije tijd actief in het onderwijs: voorzitter van de MR van een basisschool en lid van de overkoepelende MR van een onderwijsstichting in Veenendaal.

Tot slot, maar daarmee niet minder belangrijk, ben ik gelukkig met mijn kinderen en ook met mijn vriendin Ingrid en haar kinderen. Zij wonen in Eindhoven, en ik bivakkeer daarom regelmatig in het zuiden van Nederland.”

@bertvermeij @gemeentedrv Het landschap in dit verhaal is een weiland die eigendom is van een boer. Dus feitelijk geen gemeenschappelijk bezit.

@bertvermeij @gemeentedrv Mmm dat is wel een hele communistische inslag