5. Ardin Mourik (Utrecht stad)

Ardin Mourik PS

Ik ben Ardin Mourik. Al jaren woon ik met veel plezier met man, zoon, dochter en twee katten in een iets te klein maar prachtig pittoresk huis aan de Croesestraat in Utrecht. Daar is gelijk al veel mee gezegd. Voor jonge mensen is het heel moeilijk om een starterswoning te vinden en voor gezinnen die graag in de stad willen blijven wonen is het bijna onmogelijk om een doorstromingswoning te vinden. Ik ben er echter van overtuigd dat juist een gemengde samenstelling van de stad wenselijk is.

Ik ben lid van het CDA omdat het een partij is met doordachte standpunten en ook een vriendelijke partij is. Het goede van vroeger gooien wij niet zomaar aan de kant en tegelijkertijd staan we helemaal open voor de toekomst en grijpen we innovatie met beide handen aan.

De afgelopen jaren was ik al Statenlid voor het CDA met als thema mobiliteit. Ik heb me steeds ingezet voor een aanpak met draagvlak en met toekomstbestendigheid. Het CDA vindt het van belangrijk dat mensen op allerlei manieren makkelijk van A naar B kunnen reizen. Een goede doorstroming is daarbij van belang, maar mag nooit ten koste gaan van de veiligheid. Verkeersveiligheid van onze kwetsbaarste verkeersgebruikers (schoolkinderen op de fiets bijvoorbeeld) vormde ons speerpunt.

Met veel plezier ga ik de komende jaren weer aan de slag voor de inwoners van de hele provincie, met wat extra aandacht voor het samenspel van de stad Utrecht en de omliggende gemeenten. Het CDA is er namelijk voor iedereen.

Utrecht

@jaapketel Ha Jaap, we zijn in de prov al begonnen met een aantal pilots. Even resultaten afwachten maar is inderdaad interssant