Paul van den Biggelaar

Functie:

Voorzitter

Mijn passie is de vereniging van mensen die samen het CDA maken. De leden zijn het CDA en iedereen telt mee.  Samen werken om christen-democratische politiek een vorm te geven is mijn antwoord op het appèl van het CDA. Samen kunnen we zo veel bereiken in onze vereniging. Voor elkaar en voor de samenleving. Daar wil ik mee aan de slag, samen met iedereen die het CDA een warm hart toedraagt! Als voorzitter van de provinciale afdeling wil ik me er voor inzetten dat zo veel mogelijk mensen mee kunnen doen met het samen vorm geven aan onze maatschappij.

Als sinds de jaren tachtig ben ik actief in het CDA. Eén van mijn leukste rollen die ik in het verleden heb mogen vervullen was voorzitter van de CDJA-Raad, waar ik heb geleerd hoe politiek draait om keuzes, over wat echt belangrijk is. Ik ben ook voorzitter geweest van het CDA in de stad Utrecht waar ik heb geleerd hoe belangrijk vrijwilligers zijn om samen het verschil te kunnen maken. Als voorzitter van de Provincie Utrecht probeer ik deze ervaring te combineren met de betrokkenheid van vele anderen in de provincie om zo meer vorm te kunnen geven aan de christen-democratie.

In het dagelijks leven werk ik samen met ontwikkelaars van innovatieve technische ideeën om nieuwe producten en bedrijven op de markt te zetten. Ik ben gelukkig getrouwd en woon in de stad Utrecht.

Utrecht

#Gelegesjes bij het tuincentrum. #kerstboom weer duurder....

3 jaar geleden met succes het CDA initiatiefvoorstel Glasvezel in buitengebieden verdedigd en begin dit jaar de eerste werkende glasvezel verbindingen opgeleverd. In aantal gebieden lopen een... https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=2360316617316051&id=100000132085664