Europa afbeelding groen

Uitnodiging Europa Special

8 mei 2018

Europa raakt ons allemaal: we vinden er allemaal wat van maar zijn er ook allemaal onderdeel van. In de aanloop naar de Europese Verkiezingen van mei 2019 zullen we met elkaar in gesprek gaan over Europa tijdens een bijzondere Europa Special. Het belooft een afwisselende bijeenkomst te worden. Ideeën uitwisselen, interessante sprekers, een Europa quiz, en een goede Q&A, het komt allemaal voorbij! Sprekers zijn onder meer Esther de Lange, fractievoorzitter CDA delegatie in het Europees Parlement, Hanke Bruins Slot, Tweede Kamerlid, en Jan Henk van der Velden, directeur Utrecht Science Park. Het doel van deze Europa Special is om uw input te ontvangen voor het Europese verkiezingsprogramma.

Thema: Identiteit en democratie. Economie en innovatie.

Plaats: HF Witte Centrum in de Bilt

Tijd: 10.00-12.00 uur, inloop vanaf 9.30 uur

De hele uitnodiging vindt u hier.

@bertvermeij @gemeentedrv Het landschap in dit verhaal is een weiland die eigendom is van een boer. Dus feitelijk geen gemeenschappelijk bezit.

@bertvermeij @gemeentedrv Mmm dat is wel een hele communistische inslag