TeamCDA

Uitnodiging ALV CDA Provinciale Afdeling Utrecht

11 juni 2018

U bent van harte uitgenodigd voor de ALV van de provinciale afdeling Utrecht. Op het programma staat onder meer de verkiezingen voor lijsttrekker van de Provinciale Staten en van het waterschap HDSR voor de komende verkiezingen in maart 2019. Ook zullen de voorzitters van de programmacommissie een toelichting geven door middel van een aantal stellingen. Verder worden er leden in het zonnetje gezet.

Hieronder stellen de kandidaat-lijsttrekkers zich kort voor. Meer informatie over de kandidaten vindt u volgende week op deze website.

Kandidaten Provinciale Staten

Derk Boswijk uit Kockengen. Hij is werkzaam als projectontwikkelaar bij een vastgoedbelegger en is op dit moment Statenlid.

Chris Westerlaken uit Benschop. Hij is voorzitter van Huidpatiënten Nederland en  is op dit moment fractievoorzitter in de Provinciale Staten.

Kandidaat Waterschap HDSR

Bernard de Jong uit Woerden. Als bedrijfskundige is hij werkzaam geweest in de gezondheidszorg en bij verschillende overheden. Momenteel zet hij zich als hoogheemraad in voor het Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden.

Wanneer: Maandagavond 25 juni 2018 om 20.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur)

Waar: HF Witte Centrum in De Bilt

Lees hier de hele uitnodiging.