CDJA_Utrecht_Logo
Zijaanzij

nieuws

Uitnodiging WI 2030 talks

2 december 2019

Op maandag 9 december om 19:00u organiseren het CDJA en WI een discussiebijeenkomst waarbij iedereen, jong tot oud, CDA’er tot niet-CDA’er, wordt uitgenodigd mee te doen aan de discussie over de koers van de christendemocratie.

Christendemocraten snakken naar perspectief. Het strategisch beraad wijst met haar discussienota Zij-aan-Zij onmiskenbaar de weg. Voor het CDJA en het Wetenschappelijk Instituut is dit hét moment om de handen ineen te slaan en een verdiepende en verbredende discussie op te zetten over perspectief 2030.

Bij deze bijeenkomst zullen we de diepte in gaan. Op zoek naar concrete invullingen van deze nieuwe denkwijzen voor de christendemocratie en de samenleving. Wij nodigen u van harte uit om mee te doen onder het genot van een drankje! 

Aanmelden is verplicht. Dat kan via deze link. Locatie is het Sint Bonifatiushuis, Nieuwegracht 61 in Utrecht. Hierbij de link naar het facebook event. 

 

Twitter

cda_ProvUtrecht

@teddinklo1 @CDAHeuvelrug Wij zien de transitie graag van onderop mits de doelstellingen maar gehaald worden. Dus bijvoorbeeld als ze met zon voldoende kunnen opwekken dat wind niet nodig is bijv.