1. Derk Boswijk

Functie:

Statenlid, Fractievoorzitter

Derk Boswijk

De aankomende 4 jaar zal de invloed van de Provincie enorm groot worden. Waar gaan we wonen, werken en recreëren en hoe wordt onze energie opgewekt. Beslissingen die we nu nemen hebben de aankomende 40 jaar invloed op ons leven. Daarom ben ik politiek actief geworden.

Ik ben Derk Boswijk, 29 jaar, getrouwd met Wilma en vader van 2 lieve jonge dochters. Tijdens mijn MBO bouwkunde opleiding ben ik op mijn 16e begonnen met ondernemen. Inmiddels heb in de avonduren de HBO opleiding Bouwtechnische Bedrijfskunde behaald en hoop ik net voor de verkiezingen de Master Urban and Area Development af te ronden.

De afgelopen vier jaar heb ik me ingezet voor een zichtbare en actieve provincie. Dit heb ik gedaan door het indienen van twee initiatiefvoorstellen, een voor het aanleggen van glasvezel in de buitengebieden en de andere om meer aandacht te hebben voor familiebedrijven het het MKB in onze Provincie.

De aankomende periode hoop ik u opnieuw te mogen vertegenwoordigen om samen met ons team te bouwen aan ons Utrecht!

Kockengen