12. Ad de Regt (Oudewater)

Ad de Regt PS

Drs. Ad de Regt (61) is wethouder geweest in de gemeenten IJsselstein en Oudewater en was in 2018 formateur van de coalitie in de gemeente Woerden en informateur en formateur van de nieuwe gemeente Vijfheerenlanden. Hij is al meer dan 30 jaar werkzaam in vooral het lokale publiek domein. Hij vervulde daarin diverse rollen, onder andere als bestuurder, adviseur, procesmanager, mediator en coach.

Daarnaast was hij voorzitter/bestuurder van diverse organisaties in onderwijs, welzijn en cultuur. Voor het CDA is hij al lang actief. In de provincie Utrecht is hij voorzitter van de Politieke Commissie, was hij een van de coördinatoren van het huidige provinciale verkiezingsprogramma en zat hij in de afgelopen jaren politieke bijeenkomsten voor. Binnen het landelijke CDA gaf hij uiteenlopende trainingen en adviseerde hij politieke bestuurders. Ad vormt samen met een collega een fanatiek debatduo en samen wonnen zij verschillende debattoernooien.

Hij woont in de gemeente Oudewater, is getrouwd en heeft drie volwassen kinderen.

@jaapketel Ha Jaap, we zijn in de prov al begonnen met een aantal pilots. Even resultaten afwachten maar is inderdaad interssant