TeamCDA

Update verkiezingen 2019

13 november 2018

Via deze pagina informeren we u over het proces dat wij als CDA provincie Utrecht hanteren voor de voorbereidingen van de Provinciale Staten- en Waterschapsverkiezingen in maart 2019.

De conceptverkiezingsprogramma´s zijn klaar en liggen voor aan de leden. Tot uiterlijk 11 november kunnen de afdelingen amendementen hierop indienen via utrecht@cda.nl.nl. De verkiezingsprogramma's van Provinciale Staten en waterschap HDSR zullen op de ALV van 1 december worden vastgesteld. De kandidatenlijsten voor Provinciale Staten en waterschap HDSR zullen op de ALV van 17 november worden vastgesteld. Beide ALV's vinden plaats in het HF Witte Centrum in De Bilt en beginnen om 9.00 uur. Beoogde eindtijd is 12.30 uur.

Let op! Over de Utrechtse kandidaten van Vallei en Veluwe zal ook op de ALV van 17 november worden gestemd. De kandidatenlijst voor AGV wordt vastgesteld in stemmingen in de gemeentelijke ALV's voor de gemeentes die in dat waterschap liggen. Via deze link kunt u bekijken onder welk waterschap u valt.

Voor meer informatie over het verkiezingsprogramma kunt u contact opnemen met vice-voorzitter Bert van Steeg, vansteeg@hotmail.com

Voor meer informatie over de kandidatenlijstprocedure kunt u contact opnemen met secretaris Johan Luiks, johan.luiks@gmail.com

Voor meer informatie over de waterschappen kunt u contact opnemen met Hans Slooijer, slooi003@planet.nl

Hieronder vindt u de relevante documenten.

1. Brief van de voorzitter

2. Brief aan de afdelingsbestuurders

3. Tijdspad

4. Conceptverkiezingsprogramma Provinciale Staten Utrecht

5. Conceptverkiezingsprogramma waterschap HDSR

6. Conceptverkiezingsprogramma waterschap AGV

7. Conceptverkiezingsprogramma waterschap Vallei en Veluwe - volgt na 12 november

8. Format voor het indienen van amendementen

9. Bekendmaking eerste 15 advieslijst Provinciale Staten Utrecht

10. Complete advieslijst Provinciale Staten Utrecht

11. Advieslijst waterschap HDSR

12. Advieslijst waterschap AGV

13. Advieslijst waterschap Vallei en Veluwe

14. Uitnodiging ALV 17 november 2018

15. Stemprocedure provinciale ALV 17 november 2018

16. Onder welk waterschap valt u?