Bart_facebook_2

nieuws

Bart Krolprijs: genomineerden gezocht!

24 januari 2019

Na het afscheid van Bart Krol als gedeputeerde in onze provincie heeft het Dagelijks Bestuur besloten een prijs naar hem te noemen. Op dit moment zijn we op zoek naar genomineerden voor deze Bart Krolprijs. Bart Krol stond als gedeputeerde voor venieuwende oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken, door creatieve verbindingen te leggen met de samenleving. 

Dus ken je mensen of verbanden die maatschappelijke kwesties op een vernieuwende en verbindende manier vanuit de samenleving oplossen, laat het ons weten! Belangrijkste doel van de prijs: nieuwe vormen van verbinding in het zonnetje zetten. We hopen op vele verrassende nominaties waaruit onze jury een keuze zal maken. 

Stuur de nominatie voor 15 februari 2019 naar utrecht@cda.nl onder vermelding van Bart Krolprijs. 

Twitter

DerkBoswijk

@w_vreugdenhil @RegioFoodValley @2eKamertweets Wij gaan als @cda_ProvUtrecht as statenvergadering een motie indienen om als @ProvUtrecht hier bij aan te sluiten

dididorrestijn

Leuk om gasten te ontvangen? Gasten een fijne vakantie gunnen? Nee, werkelijk van je gasten houden! Dat is wat campingeigenaar Rein van Woerden, @beloofdeland Voorthuizen, motiveert.