CDA_SI
Bas_Aghina

Trainingen CDA Steenkampinstituut

12 september 2019

Ga voor Permanente Politieke Professionalisering!

Nieuw als Fractieleider of wil je je politieke leiderschapsvaardigheden bijschaven? Begrotingen en jaarrekeningen scherp kunnen lezen, controleren en op ingrijpen? Overtuigen in de politieke arena en je punt maken (ook in de media)?

Als je een van deze leervragen hebt, schrijf je dan in voor een van de cursussen die het CDA Steenkampinstituut dit najaar organiseert in de Provincie Utrecht/Midden Nederland.

Gemeentefinanciën

Donderdagavond 26 september in Maarn

Voor iedereen in de Gemeenteraad eigenlijk verplichte kost, want bij elk onderwerp gaat belastinggeld rond.

Debattraining (vervolg)

10 en 17 oktober in Maarn

Gelijk hebben is niet hetzelfde als gelijk krijgen. Leer de fijne kneepjes van gelijk krijgen en politiek, met gebruik van pakkende oneliners die het goed in de pers doen.

Fractievoorzitterscursus … Vernieuwd!

Zaterdagen 6 en 20 november, vier dagdelen inclusief lunch, locatie n.t.b.

Alle ins en outs om effectief je fractie te leiden worden getraind.

Meer weten?

Kijk op https://www.cda.nl/steenkampinstituut/ of neem contact op met Bas Aghina, Consulent Opleiding en Ontwikkeling, secretaris HRM Commissie CDA Provincie Utrecht via 06 – 28 236 751 of utrecht.si@cda.nl

@w_vreugdenhil @RegioFoodValley @2eKamertweets Wij gaan als @cda_ProvUtrecht as statenvergadering een motie indienen om als @ProvUtrecht hier bij aan te sluiten

dididorrestijn

Leuk om gasten te ontvangen? Gasten een fijne vakantie gunnen? Nee, werkelijk van je gasten houden! Dat is wat campingeigenaar Rein van Woerden, @beloofdeland Voorthuizen, motiveert.