Ardin

Ardin Mourik treedt terug als Statenlid

31 januari 2020

Helaas heeft Ardin Mourik aangegeven dat het niet langer lukt om werk, privé en de functie als Statenlid te combineren. Hij werd geïnstalleerd op 31 oktober 2016 en was woordvoerder mobiliteit. In deze periode maakte hij zich onder meer hard voor verkeersveiligheid voor fietsers rond provinciale wegen, de aanpak van de N233 en de Rijnbrug, en was intensief betrokken bij de verwikkelingen rond de Uithoflijn. Het afscheid vindt plaats in de Statenvergadering van 4 maart aanstaande.

Ardin: ‘Ik heb genoten van het Statenlidmaatschap en ben van de Provincie als bestuurslaag gaan houden. Het valt me zwaar om nu te stoppen, maar het is nodig om de balans werk-privé te verbeteren en aandacht te kunnen geven aan mijn gezin. Het CDA ben ik erkentelijk voor de kansen die ze mij geboden hebben en ik dank mijn collega Statenleden voor de prettige samenwerking’.

Willem Wijntjes zal Ardin opvolgen als Statenlid. Willem is op dit moment al actief in de CDA-fractie als gewaardeerd Commissielid en in de vorige periode was hij Statenlid.

Fractievoorzitter Derk Boswijk: ‘Met Ardin verliezen we een heel kundig Statenlid en een ontzettend prettig persoon. Ik vind dit echt enorm jammer maar respecteer zijn keuze aangezien familie natuurlijk alle aandacht en prioriteit verdient. Gelukkig zullen wij Ardin in de toekomst geregeld binnen het CDA tegenkomen. Met Willem heeft het CDA een ervaren opvolger voor Ardin.'

dididorrestijn

“Snap het. Had nóg erger gekund. Gezond Nederland staat voorop”. Eén van de steunbetuigingen van een campingeigenaar van zo’n prachtig vakantiepark. Ga er maar heel veel kamperen als dit voorbij is! #Voorthuizen #Garderen #Kootwijk https://gld.nl/qt-L

@willemjoustra @cda_ProvUtrecht Waarbij onderwijsinstellingen en bedrijven aan elkaar worden gekoppeld. Concreet door bijvoorbeeld gezamenlijk praktijk en productielokalen in te richten om jongeren op te leiden. Verder oa ondersteunig aan techniek driedaagse om scholieren te enthousiasmeren voor techniek 2/2